Kiderült, hova tűnnek a fél pár zoknik a mosógépben

Biztosak vagyunk benne, hogy benned sem egyszer merült már fel a kérdés, amikor kiszedted a mosógépből a ruhákat: hol van ennek a zokninak a párja?! Most végre megkaphatod a választ.

A mosásban gyakran eltűnnek a zoknik párjai. Sokan ezt azzal magyarázzák, hogy nem dobták be a mosásba, vagy már korábban elveszett, pedig valójában a mosás közben tűnnek el, méghozzá egy igencsak érdekes helyre.

Kiderült, hova tűnnek a mosásban a fél pár zoknik

A közelmúltban került fel egy videó a TikTokra, amelyből kiderül, mi állhat a rejtély hátterében. A felvételt készítő felhasználó leszedte a mosógépének az előlapját, ahol egy maroknyi zoknit talált a dobon kívül.

@d7customz Do you ever wonder where your socks go? 🧦 #screammovie #fypシ゚viral #washerhacks #socks#maintenance ♬ original sound - GLOSS

A Today megkérdezett egy szakértőt is a témával kapcsolatban, aki megerősítette a videón látottakat. Jerrod Kappler, a háztartási gépeket gyártó GE Appliances vezérigazgatója elmondta azt is, miért történhet ez:

Amennyiben a felhasználók túlpakolják a mosógépet, a legkisebb ruhadarabok, mint például a zoknik, a dob szélére tolódva becsúszhatnak a mögé, a mosógép belsejébe.

Éppen ezért, ha ezt szeretnénk elkerülni, akkor érdemes nem teletömni ruhával a mosógépünket.

Forrásunk volt.


Még több mosási tipp:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...