Ezt a 6 lépést sose hagyd ki, ha morzsasütit készítesz: így lesz tényleg isteni

Mint az egyszerű süteményeknél oly’ sokszor, a morzsasütinél is abszolút igaz, hogy kevés választja el egymástól az ehető és az isteni sütiket. Ha az alábbi 6 lépésre odafigyelünk, a mi desszertünk egészen biztosan az utóbbi kategóriába esik majd.

Amikor olyan egyszerű receptekkel dolgozunk, mint amilyen a gyümölcsös morzsasüti is, könnyedén elkaphat minket a trehányság szelleme. Rögtön azt gondoljuk, hogy egy ehhez hasonló étel elronthatatlan – ez a gondolkodásmód azonban csak oda vezet, hogy összecsapjuk a süteményünket, ami emiatt az optimálisnál rosszabb lesz. Figyeljünk hát inkább oda, adjuk meg a módját a sütésnek, embereljük meg magunkat és készítsünk tényleg isteni morzsasütit. Az alábbi tippek segíthetnek minket ebben.

Nézd meg galériánkban a morzsasüti elkészítésének fontos lépéseit, a tippekért kattints a képre!

Íme, a kedvenc morzsasüteményeink:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több hasznos konyhai tipp vár rád itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Rájöttem, mi a nagymamák kelt tésztájának titka: Így lesz a...

Amikor én buktát sütök, az sosem lesz ugyanolyan, mint a nagymamámé – még akkor sem, ha végigtelefonáljuk az egész folyamatot. Miért lehet ez, és van-e remény azok számára, akik szeretnének ugyanolyan kelt tésztát készíteni, mint amit a dédijüknél, mamájuknál kóstoltak? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ…azt azonban nem ígérem, hogy meg is találtam.