Mondd a gyereknek, hogy játsszon az étellel!

Soha ne mondd a gyerekednek, hogy ne játsszon az étellel, mert elképzelhető, hogy azt a kibontakozó tehetséget fojtod el benne, ami ennek a román művésznek a sikert hozta meg!

Dan Cretu ugyanis addig játszott a különböző zöldségekkel és gyümölcsökkel, amíg azokból olyan zseniális ételműtárgyakat faragott ki, amiket nehéz szívvel enne meg bárki. Legalábbis mi hosszú órákig nézegettük ezeket a színes műalkotásokat, amikben potenciális szobrászati alapanyagként kerül elő egy káposztalevél, egy narancshéj vagy egy tükörtojás. Szóval mehet a játék, lehet utána csinálni!

Ez is tetszeni fog!

Napi csoda: kockába zárt ételek!

Még több fotó Dan Cretutől pedig erre.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...