Egy mondat, amit sose mondj egy Starbucksosnak

A világhírű kávézólánc fórumozó dolgozói mondták el, mi az, amit a leginkább utálnak hallani.

A Reddit fórumán elszabadult a Starbucks kávézólánc dolgozóinak panaszáradata, a téma pedig nem volt más, mint az a mondat, ami a leginkább felhúzza őket munka közben. Versenybe szállt a "ne dobd a pultra a pénzt" vagy a "ne állj be a sorba, mielőtt lenne róla valami fogalmad, mit kérsz", de a "fejezd be a mobilozást, míg rendelsz" is szóba került.

Ezt láttad?

Ennyit keresnek a brit McDonald's-ban, Costában, Starbucksban dolgozó magyarok

A legnagyobb egyetértést viszont a következő Starbuckos panasz váltotta ki a többi dolgozó körében:

"Sok mindent elviselek, de azt nehezen, mikor megjegyzik, hogy késésben vannak a munkából - akkor ne álljanak be a sorba."

via GIPHY

Jött is a válasz:

"Ja, ezt tényleg nem értem én sem. Látta a sort, tudja, hogy minden rendelt ital kézzel készül, vagy FOGADJA EL A SAJÁT DÖNTÉSÉT, hogy esetleg elkésik, vagy hagyja el a kávézót."

Receptajánló:

Cappuccino torta

Nálunk ez volt a húsvéti desszert, a férjem nagy örömére:-) (ti. imádja a kávét, következésképpen a kávés finomságokat is...).

Ír kávé

Ezzel az isteni ír kávéval könnyedén változatosságot csempészhetünk a reggeli vagy délutáni kávézásba. Az ital alkoholtartalma miatt azonban inkább csak lustálkodós hétvégékre ...

Még egy vevő is kommentelt, melléjük állva: "Vevőként én is hallom, hogy ez az egyik leggyakoribb panasz - és idegesítő hallgatni. Én például ha tudom, hogy a Starbucksban kezdek reggel, a szokottnál kicsit előbb indulok otthonról, ennyi."

Ti egyetértetek?

Ezeket is nézd meg:

Ezeket olvastad már?

via delish

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...