Hozzáadott cukor nélküli magyar túró rudit dobtak piacra

Hozzáadott cukrot nem tartalmazó vadiúj túró rudi csalogatja a vevőket, örülhetnek a fogyókúrázók és a cukorbetegek.

Alig telt el pár nap, amikor is napvilágot látott a Pöttyös kék rudija, amit mi is megírtunk, itt, most a Mizo dobta piacra vadonat új, hozzáadott cukrot nem tartalmazó túró rudiját. A termék sok-sok rajongó álma lehet, nem is beszélve a cukorbeteg, a cukortól ódzkodó vagy fogyókúrázó vevőkről.

Ti kértétek, mi valóra váltottuk!

– olvasható a Mizo Facebook-posztjában.

Ha otthon készítenéd, őket ajánljuk:

Formabontó túró rudi

Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy megpróbáljam reprodukálni itthon a "piros pöttyöst". Végre a tettek mezejére léptem: "apró", formabeli eltéréssel ugyan, de megszülettek a ...

Mennyei túrórudi-pohárkrém

Újragondoltuk a túró rudit, hogy pohárba tölthessük! A réteges finomságban a csoki és a túró mellett, helyt kapott a vanília, a citromhéj, a habtejszín és persze két kanálnyi ...

Túró Rudi pitetorta

Nem túlzás azt állítani, hogy a Túró Rudi az egyik legkedveltebb hazai túrós édességünk. Ráadásul házilag is könnyen és olcsón elkészíthetjük! Ennek a legfőbb előnye az, hogy ...

Címlapkép: MTI


Még több aktualitás:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...