Sütit, de hogyan?
Jól tudjuk, hogy a laktózérzékenyek, tejfehérje-allergiások vagy vegánok nemcsak vajat, de számos sütőmargarint sem fogyaszthatnak. Mostantól viszont már számukra is elérhető az ideális megoldás, a Rama Laktózmentes sütőmargarin. Ezután egy finom, laktózmentes és vegán süteményhez sem kell indok, csak szeretet és az új Rama Laktózmentes sütőmargarin.
Új termék a boltokban
Napjainkban egyre több ember számára fontos, hogy kizárólag növényi eredetű élelmiszert fogyasszon, és egyre többen vannak azok is, akik tejfehérje-allergiájuk, laktózérzékenységük vagy saját elhatározásuk miatt a tej- és tejszármazék-mentes termékeket keresik. Számukra fejlesztette ki az Unilever a Rama Laktózmentes sütőmargarint, amely a cég első vegán sütőmargarinja Magyarországon. A Rama Laktózmentes sütőmargarin kizárólag növényi alapanyagokból készül, és nem tartalmaz tartósítószert sem.
Jó választás
A laktózérzékenyek számára kétféle megoldás kínálkozik: vagy laktázenzim-tartalmú tablettával pótolják a hiányzó enzimeket, vagy olyan igazoltan laktózmentes termékeket választanak, mint amilyen a Rama Laktózmentes sütőmargarin.Az, hogy a Rama Laktózmentes sütőmargarin nélkülözi az állati eredetű összetevőket, nemcsak a vegán, de a környezettudatos vásárlók számára is vonzó választási szempont, hiszen a nagyüzemi állattartás környezeti lábnyoma közismerten nagyobb, mint a növénytermesztésé.