Mivel süssenek finom süteményt a vegánok és a laktózérzékenyek?

Meglepnéd a családodat vagy a barátaidat egy finom, házias süteménnyel, de van köztük laktózérzékeny, tejfehérje-allergiás vagy vegán? Lássuk, mit tehetsz! (x)

Sütit, de hogyan?

Jól tudjuk, hogy a laktózérzékenyek, tejfehérje-allergiások vagy vegánok nemcsak vajat, de számos sütőmargarint sem fogyaszthatnak. Mostantól viszont már számukra is elérhető az ideális megoldás, a Rama Laktózmentes sütőmargarin. Ezután egy finom, laktózmentes és vegán süteményhez sem kell indok, csak szeretet és az új Rama Laktózmentes sütőmargarin.

Új termék a boltokban

Napjainkban egyre több ember számára fontos, hogy kizárólag növényi eredetű élelmiszert fogyasszon, és egyre többen vannak azok is, akik tejfehérje-allergiájuk, laktózérzékenységük vagy saját elhatározásuk miatt a tej- és tejszármazék-mentes termékeket keresik. Számukra fejlesztette ki az Unilever a Rama Laktózmentes sütőmargarint, amely a cég első vegán sütőmargarinja Magyarországon. A Rama Laktózmentes sütőmargarin kizárólag növényi alapanyagokból készül, és nem tartalmaz tartósítószert sem.

Jó választás

A laktózérzékenyek számára kétféle megoldás kínálkozik: vagy laktázenzim-tartalmú tablettával pótolják a hiányzó enzimeket, vagy olyan igazoltan laktózmentes termékeket választanak, mint amilyen a Rama Laktózmentes sütőmargarin.Az, hogy a Rama Laktózmentes sütőmargarin nélkülözi az állati eredetű összetevőket, nemcsak a vegán, de a környezettudatos vásárlók számára is vonzó választási szempont, hiszen a nagyüzemi állattartás környezeti lábnyoma közismerten nagyobb, mint a növénytermesztésé.

Tudj meg többet a Rama Laktózmentes sütőmargarinról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek