Mit főzzek ma? Szombaton borsókrémleves, vegán székelykáposzta és gofri vár

A szombati menü első fogása a nyarat idézi, de fagyasztott borsóból is tökéletes lesz, a második egy vegán székelykáposzta, amibe hús helyett gomba kerül, a desszert pedig könnyed gofri!

Szombaton nem eszünk húst, de kicsit sem fog hiányozni: krémes borsólevest, gombás székelykáposztát és glutén- és laktózmentes gofrit tálalunk!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több vegán étel erre!

DESSZERT

Még több gofrivariáció itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...