A vasárnapi első fogás pulykaraguleves rengeteg zöldséggel, a második puha, sörbundás halfalatka csodás mártogatóssal, a desszert pedig csokitetejű skót krémes, nyammm!
LEVES
raguleves
Tárkonyos pulykaraguleves
A savanykás levesek egyik sztárja kétségkívül a tárkonyos csirkeraguleves. Ezzel a recepttel ti is elkészíthetitek otthon egyszerűen.
FŐÉTEL
hal orly módra
Sörtésztás halfalatkák uborkás majonézzel
Ízletes és ropogós, sörbundába csomagolt halfalatkák, amik az uborkás házi majonézbe mártogatva minden képzeletet felülmúlnak.
DESSZERT
krémes
Skót krémes
Aranyos Nagyikánk emlékére teszem fel ezt a receptet. Tőle tanultam sok-sok éve. Ő mesélte, hogy gyakran készítette édesanyja ezt a sütit a háború alatti-utáni ínséges időkben, ...
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!