Mit főzzek ma? Gombaleves, sajtkrémes karaj és túrógombóc vár pénteken

A pénteki menüben a desszert minden gyermek és felnőtt kedvence lesz, de az első két fogás sem hagy kivetnivalót maga után.

Pénteken gombaleves vár titeket egy krémes, sajtos karajos főfogással, a desszert pedig puha túrógombóc.

LEVES

Portobello gombaleves

Ha ősz, akkor gombaszezon, ilyenkor gombaleves nélkül nem telhet el egy hét! A nagyfejű barna csiperke, más néven portobello gomba a kedvencünk, és egyben a legjobb fajta ...

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel erre!

DESSZERT

Túrógombóc 3.

Soha nem mertem túrógombócot készíteni, mivel azt hittem, hogy nagyon nehéz olyat főzni, ami gombóc formájú is marad. Amikor ezt a barátnőm meghallotta, jót csodálkozott  és odaadta ...

Még több gombóc erre!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...