Mit főzzek ma? Nyírségi gombóclevest, hortobágyi palacsintát és almás pitét kínálunk

A mai első fogás a gombócrajongó gyerekek kedvence (is) lesz, nem csak a felnőtteké, a másodikról nem is beszélve, hiszen ami palacsinta, azt csak imádni lehet, a desszert pedig csodás almás pite. Tökéletes menü!

Első fogásunk nyírségi gombócleves, amit hortobágyi húsos palacsinta követ, a sort pedig bécsi almás pite zárja.

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több palacsintaféleség itt!

DESSZERT

Még több almatorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek