Mit főzzek ma? Borsókrémleves, jerk csirkecomb és citromhab vár szombaton

Nem klasszikus fogásokat mutatunk ma: a borsóleves mentával, a csirkecomb extra jamaikai fűszerekkel és babbal készül, a desszert pedig a nyarat idézi.

A szombati menü nem lesz átlagos: zöldborsókrémlevessel indítunk, amit fűszeres jerk csirkecombok követnek, a sort pedig krémes, könnyű citromhab zárja.

LEVES

Még több zöldségkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Még több pohárkrém itt!

Elindult a Nagy Tavaszi Receptversenyünk, melyen minden receptbeküldő nyer!

Lássa és tesztelje a te főztödet az egész ország! 2021. április 26. és május 23. között töltsd fel a kedvenc tavaszi fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és Nosaltys vászontáskával jutalmazunk – további nyeremények is várnak!

Nézd meg a részleteket, hogy te is részese lehess a kikeleti megújulásnak!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek