Mit fütyül a rigó? Érik a dió!

Már be is gyűjtöttük, sülhet a diótorta. És még egy ötlet halloweenra.

100 %-os diótorta

Anyai nagypapám édesanyja, Öreganya receptjeiből egyet már feltettem ide, de nagymamám édesanyja, Koczor-dédi is tudott ám a konyhában! Ő fiatalon meghalt, én bőven nem találkoztam ...

Katalin torta

Őszintén szólva ez a torta anyu keze munkáját dicséri, de olyan finom lett, hogy muszáj volt felrakni ide. :) Anyu egyébként még az anyukájától, vagyis a nagymamámtól kapta a receptet.

Nagyon-nagyon diós torta

Ezt a tortát a Macikonyhánál találtam még hónapokkal ezelőtt és a férjem születésnapjára sütöttem meg, kifejezetten az ünnepelt kívánságára. Mit mondjak, sehova nem vittünk ...

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...