Ma csalánból főzünk levest, paprikából és krumpliból készítünk egytálételt, az imádott bodzabogyót pedig sorbet-ként tálaljuk!
LEVES
Tejszínes csalánkrémleves
Tavasz végén, nyár elején használjuk a különleges (és ingyenes) csalánt, például az alábbi selymes krémleves elkészítésére. Ne ijedjünk meg, nem fogja csípni a szánkat, ellenben ...
Még több krémleves itt!
FŐÉTEL
Paprikás krumpli kolbászropogóssal
A paprikás krumpli mindig egy jó ötlet, hiszen a legtöbb háztartásban megtalálható hozzá minden valószínűleg már most is. Egyszerű, olcsó és imádjuk. Ahány ház, annyi recept ...
Még több paprikás krumpli itt!
DESSZERT
Bodzabogyósorbet
Nem, ez nem áfonyafagylalt, de nem is erdei gyümölcsös: a szerény (és ingyen szedhető) bodza színezi szinte feketére a gombócokat, és tőle lesz ilyen karakteresen gyümölcsös a ...
Még több sorbet itt!