Mit főzzek ma? Zöldségraguleves, toszkán babos-keles egytál és étcsokis cornflakes szelet vár

Zöldségraguleves tárkonnyal és citrommal a mai előételünk, melyet egy fantasztikus babos egytállal, az olasz ribollitával folytatunk, hogy végül nagyon csokis édesség legyen a jutalmunk!

Három fogás, három különleges íz, nem maradtok éhesek húsmentesen sem, ezt garantáljuk!

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több babos egytálétel itt!

DESSZERT

Étcsokis cornflakes-szelet

Ha egy igazán tömör vegán süteményt keresel, akkor ez a finomság a legjobb amit választhatsz! Gyors, kevés hozzávalós, sütés nélküli, ráadásul hihetetlen finom! Tökéletes példa ...

Még több fantáziasüti itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...