Mit főzzek ma? Zöldborsóleves vajas galuskával, spenótos-ricottás csirkerolád és intelligens krémes a menü

Igazi finomságokkal készültünk mára! Kezdjük a sort egy zöldborsólevessel, ezután jöhet a spenótos-ricottás csirkerolád, a legvégén pedig az intelligens krémes.

A mai fogások után szem nem marad szárazon! Neked melyik lesz a kedvenced a menüből? A zöldborsóleves vajas galuskával vagy a spenótos-ricottás csirkerolád? Esetleg az egyszerű intelligens krémes? Igazad van, inkább készítsd el mindegyiket!

LEVES

Zöldborsóleves vajas galuskával

Annak ellenére, hogy a zöldborsólevest mindig jól telepakoljuk finom zöldségekkel, a tésztát nem hagyhatjuk ki belőle, hiszen a frissen beleszaggatott vajas galuskától lesz igazán olyan ...

Még több borsóleves itt!

FŐÉTEL

Még több húsrolád itt!

DESSZERT

Egyszerű intelligens krémes

Pillanatok alatt össze lehet állítani a tésztát, aztán már csak a sütési időt kell kivárni, és már élvezhetjük ezt  a remegős közepű, vaníliás finomságot!

Még több krémes itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...