Mit főzzek ma? Selymes zöldborsókrémleves, csicseris gnocchi és fahéjas pálmalevél mutatkozik be

Ha nem tudod még mi legyen a menü, hadd segítsünk! Húsmentes, egyszerű fogások, amikkel jól lakik az egész család.

A mai menünk gyomorkímélő, egyszerű fogásokat vonultat fel. A leves szerepében bemutatkozik a selymes zöldborsókrém, főételként a csicseris-paradicsomos gnocchi, a sort pedig a fahéjas pálmalevél zárja.

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több gnocchi recept itt!

DESSZERT

Még több levelestészta recept itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...