Mit főzzek ma? Zöldbableves, rántott patisszon és lúdlábtorta a napi ajánlatunk

Mai menünktől elaléltok! Lesz itt zöldbableves, majonézes kukoricasalátával kínált patisszon, majd desszertnek lúdláb.

Mivel is kápráztathatnánk el az éhes szájakat ma? Mit szóltok egy kis zöldbableveshez, mely után rántott patisszont ajánlunk? Végül pedig a csokira éhes lúdlábkedvelők közönségét nyűgözzük le.

LEVES

Hagyományos zöldbableves

A recept Turós Emil régi szakácskönyvében található. A zöldbableves soha nem volt a kedvenc fogásom, de ez a recept mindent megváltoztatott. Ajánlom mindenkinek, kitűnő fogás!

g több zöldbableves itt!

FŐÉTEL

g több bundázott zöldség itt!

DESSZERT

Lúdláb torta

Van egy ismerősöm, aki alapvetően egyáltalán nem édesszájú, és a csokival meg úgy van, hogyha nagyon muszáj, akkor fél évente egyszer elmajszol egy-két kockát. Ebből a tortából még ...

Még több lúdláb torta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...