Mit főzzek ma? Zöldbablevest, borsós tokányt és tejbegrízt eszünk szerdán

Szerdán egy gyors, mégis fantasztikus menü vár ránk. Kezdetnek egy klasszikus zöldbableves kerül az asztalra, után szaftos borsós sertéstokány következik, a sort pedig egy klasszikus tejbegríz zárja.

Ezzel a menüvel nem nyúlhatunk mellé. Készítsünk szerdán zöldbablevest, borsós tokányt sertéshúsból és klasszikus tejbegrízt.

LEVES

Hagyományos zöldbableves

A recept Turós Emil régi szakácskönyvében található. A zöldbableves soha nem volt a kedvenc fogásom, de ez a recept mindent megváltoztatott. Ajánlom mindenkinek, kitűnő fogás!

Még több zöldbableves itt!

FŐÉTEL

Zöldborsós sertéstokány

A tokányokat nagyon sokféleképpen el lehet készíteni, sertés vagy marha egyaránt finom, mi nagyon szeretjük, érdemes elkészíteni.

Még több tokány itt!

DESSZERT

Klasszikus tejbegríz

Gyermekkorunk kedvenc finomsága, ami kiválthatja az édességet, jó egy kiadós leves után második fogásnak, uzsonnának és vacsorának egyaránt.

Még több tejbegríz itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...