Mit főzzek ma? Zöld borscs, lecsókrémes tarhonya és reszelt túrós ölel keblére

Hús- és borúmentes napi menüt kap ma mindenki, aki erre jár: napfényes ízek kerülnek a tálra, és minden fogás alapját egy halom zamatos zöldség adja. No, jó a desszertét nem.

Felejtsük el a gondjainkat, ugyanis érkezik egy házias étkekkel telepakolt ebédmenü: spenótos borscs leves, lecsókrémes tarhonya és reszelt túrós vár.

LEVES

Még több borscs itt!

FŐÉTEL

Még több tarhonyás egytálétel itt!

DESSZERT

Még több túrós sütemény itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...