Vérbeli vasárnapi fogások ezek: a zellerkrémleves kellemes póréhagymás aromája, a sertésszűz klasszikus ízei és az almás palacsinta régi emlékeket felkavaró illata várnak ránk.
LEVES
zellerkrémleves
Póréhagymás zellerkrémleves
Ez a zellerkrémleves annyira jó lett, hogy azonnal fel kellett töltenem a receptjét, mert ezt mindenkinek meg kell kóstolnia! Olyan volt, mintha telenyomtam volna ételízesítővel, pedig csak ...
FŐÉTEL
májas húsételek
Sertésszűz Budapest módra
Aki szereti igazán a magyaros ízvilágot, annak biztosan tetszeni fog ez a változat is. A nagy klasszikus, bélszín Budapest módra, kissé egyszerűbb változatát készítettük el, háziasan. ...
DESSZERT
almás palacsinta
Rusztikus almás palacsinta
A klasszikus palacsintánál jóval vastagabb, laktatóbb desszert - még könnyebb levesek után is ideális második fogás.
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!