Mit főzzek ma? Póréhagymás zellerkrémleves, öt hozzávalós csirkés penne és pudingos szelet a mai kínálatunk

A menüt egy póréhagymás zellerkrémlevessel indítjuk, amit egy isteni, öt hozzávalós parmezános csirkemell követ, a sort pedig a maga könnyedségével pudingos szelet zárja. Készítsétek el ti is!

Ma egy igazán izgalmas menüsorral készültünk nektek, aminek az első fogása a krémlevesek egyik legkedveltebbje egy kis csavarral, a főétel egy csirkés álomtészta, a desszert pedig egy könnyed pudingos sütemény!

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több paradicsomos tészta itt!

DESSZERT

Még több pudingos sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek