Mit főzzek ma? Zellerkrémleves, paradicsomos káposzta és csokis-körtés koszorú a menü

Éhesek vagytok? Akkor kanalazzatok egy finom, krémes zellerlevest, majd klasszikus ízeket idéző főzeléket, méghozzá paradicsomos káposztát, és még egy csokis-körtés sütinek is szorítottunk helyet.

Nem volt finom a menzán a zellerkrémleves és a paradicsomos káposzta? Ezt most házi változatokkal azonnal orvosoljuk, ahogyan a körtés-csokis kuglóffal is feledtetjük a rossz édességélményeket.

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több paradicsomos káposzta itt!

DESSZERT

Még több körtés pite itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...