Mit főzzek ma? Gyors zellerkrémleves, öthozzávalós sajtos csirke és étcsokihab vár

Póréhagymás zellerkrémleves készül ma, ami után párhozzávalós csirke vár titeket, a desszert pedig étcsokoládémousse.

Lakjunk jól ma gyors zellerkrémlevessel, parmezános-paradicsomos csirkével és felhő lágyságú csokihabbal!

LEVES

Póréhagymás zellerkrémleves

Ez a zellerkrémleves annyira jó lett, hogy azonnal fel kellett töltenem a receptjét, mert ezt mindenkinek meg kell kóstolnia! Olyan volt, mintha telenyomtam volna ételízesítővel, pedig csak ...

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Még több paradicsomos tészta itt!

DESSZERT

Étcsokoládéhab

Magas kakaótartalmú csokoládéból, igen kevés cukorral készül, ezért kifejezetten étcsokikedvelőknek ajánlom. Aki az édesebbet szereti, készítheti dupla mennyiségű cukorral, vagy ...

Még több mousse itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...