Lakjunk jól ma gyors zellerkrémlevessel, parmezános-paradicsomos csirkével és felhő lágyságú csokihabbal!
LEVES
zellerkrémleves
Póréhagymás zellerkrémleves
Ez a zellerkrémleves annyira jó lett, hogy azonnal fel kellett töltenem a receptjét, mert ezt mindenkinek meg kell kóstolnia! Olyan volt, mintha telenyomtam volna ételízesítővel, pedig csak ...
FŐÉTEL
paradicsomos tészta
Öt hozzávalós parmezános csirkemell
A hagyományos parmezános csirke bepanírozva és olajban vagy sütőben sütve készül. Az aranybarna, ropogós panír miatt is annyira közkedvelt és ellenállhatatlan, viszont mi most mutatunk ...
Még több paradicsomos tészta itt!
DESSZERT
mousse
Étcsokoládéhab
Magas kakaótartalmú csokoládéból, igen kevés cukorral készül, ezért kifejezetten étcsokikedvelőknek ajánlom. Aki az édesebbet szereti, készítheti dupla mennyiségű cukorral, vagy ...