Mit főzzek ma? Waterzooi csirkeleves, vadas gomba és kókuszcsók vár

A mai menüsor első fogása csirkés, a második gombás, a desszert pedig kókuszos. Ugye nincs panasz rá?

Gyönyörűen színes és izgalmas hármasfogat vár titeket ma (is) az ebédlőasztalnál:

LEVES

Waterzooi - gyors csirkeleves

A waterzooi receptje Belgium északi részéről, Gentből származik. A nevében rejlik egy holland szó: „zooien“, melynek jelentése: főzni. A 16. században nagy népszerűségnek ...

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Még több gombapörkölt itt!

DESSZERT

Kókuszcsók

A hűtőben halmozódó tojásfehérjék számának csökkentése céljából születtek a kókuszos habcsókok, Ana receptje alapján. Annyi különbséggel, hogy nem szárított kókuszreszeléket ...

Még több kókuszcsók itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...