Mit főzzek ma? Vöröslencseleves, roston sült csirkemell és vaníliás réteskosárkák várnak

A mai menüsor egy laktató vöröslencselevessel kezdődik, amelyet egy szaftos roston sült csirkemell követ. A sort pedig mennyeien finom vaníliás réteskosárkák zárják. Jól hangzik, ugye?

Készen állsz a mai finom falatokra? Lesz itt gyömbéres-kókuszos vöröslencseleves, szuper szaftos roston sült csirkemell és vaníliás réteskosárkák.

LEVES

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Még több sült csirke itt!

DESSZERT

Vaníliás réteskosárkák

Ezek a muffinformában sült fodros kis réteskosarak elegánsak, könnyedek, és isteni finomak. Ropogós réteslapok rózsákba sodorva, friss áfonyával és krémes pudinggal összesütve. Ezt a ...

Még több rakott rétes itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...