Mit főzzek ma? Villámgyors fetakrém, töltött paprika és kakaós palacsinta a menü

Ma a meleg levest kihagyjuk, hogy egy könnyed, fetakrémes előétellel kedveskedjünk, mely után töltött paprikát készítünk, amiből vacsorára is jut, végül pedig egy kakaós palacsintával fejeljük meg a menüt.

Éhesek vagytok? Jöjjön egy igéző menü, és ha mind a három fogást elkészítitek, a vacsora is megvan!

ELŐÉTEL

Villámgyors fetakrém olajbogyóval

Ha ti is akkora rajongói vagytok a fanyarkás fetának, mint mi, akkor ezt a receptet nem hagyhatjátok ki! Alig pár hozzávalóra és egy késes aprítóra lesz csak szükségetek, és máris ...

Még több sajtkrém itt!

FŐÉTEL

Töltött paprika hagyományosan

A töltött paprika klasszikus étel, ami annyira jó, hogy még hidegen is szívesen fogyasztjuk. A szezonjában lévő fogás (más néven punjena paprika) úgy az igazi, ha főtt krumplival és ...

Még töltött paprika itt!

DESSZERT

Még több kakaós palacsinta itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...