Mit főzzek ma? Kelkáposztaleves, mustáros marha és szőlős palacsinta az ebéd csütörtökön

Melengető ételekkel érkezik a csütörtök, erre ilyenkor ősszel biztos szükségünk lesz. Főzzünk egy gazdag vegán kelkáposztalevest, majd egy mélyen aromás, mustáros marharagut, desszertnek pedig őszi szőlős palacsintát.

Ezen a csütörtökön őszi hangulatú ételek kerülnek az asztalra, többek között egy vegán kelkáposztaleves, egy mustáros marharagu és egy őszi szőlős palacsinta.

LEVES

Vegán kelkáposztaleves

Frankfurti leves, oh, igen, imádom, de a gyerekek a virslit már kicsukták az általuk elfogadható élelmiszerek egyre szűkülő csoportjából. Ez a kis adalék-információ és az egyik ...

Még több káposztaleves itt!

FŐÉTEL

Mustáros marharagu

Az alapötlet Jamie öthozzávalós marhasültjéből jót, amit házasítottam a burgundi marha receptemmel, így született meg ez a mustáros marharagu. Kiváló vasárnapi ebéd vagy ünnepi ...

Még több húsos ragu itt!

DESSZERT

Őszi csupaszőlős palacsinta

Egy ajándék csomag kékszőlőmag-őrlemény ihlette ezt a palacsinta receptet. Különben még egyszerűbben úgy próbálhatjátok ki ezt a csoda terméket, ha csak joghurtba, a reggeli müzlibe, ...

Még több amerikai palacsinta itt!

Legújabb receptek

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti őzgerinc minden jóval

Várjuk húsvétkor vendégeinket ezzel a klasszikus őzgerinccel: az ünnepi ízek csak úgy tobzódnak benne, ráadásul jó előre elkészíthető, így kiváló előétel lehet az olyan ...

Hatlapos Eszterházy-torta

A burgenlandi kirándulásunk után szereztem meg a receptet, nem is akárhonnan, az Eszterházy szakácskönyvből. Ennek ellenére nem állítom, hogy ez az eredeti, hiszen máig tisztázatlan, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!