Mit főzzek ma? Hamis húsleves, klasszik kelkáposzta-főzelék és citromkrémes piskótatekercs ámít

Levesnek ma egy főzőtökből készült hamis húslevest választottunk, ezt követően a menzák egykori réme következzen, ma már mennyei formában, kelkáposzta-főzelék képében, zárásként pedig citromkrémes piskótatekercset készítünk!

Mai menünk maga a megtestesült ételálom! Jó étvágyat hozzá kicsiknek és nagyoknak!

LEVES

Még több zöldségleves itt!

FŐÉTEL

Még több kelkáposzta-főzelék itt!

DESSZERT

Még több piskótatekercs itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek