Mit főzzek ma? Vasárnapi orjaleves, marhasült és zserbókrém vár

Elhanyagolt leves az orjaleves, és elhanyagolt főétel a marhasült. Utóbbiba ünnepi gesztenyetöltelék került, az édesség pedig zserbó - de nem akármilyen kiszerelésben!

Elegáns főétel gesztenyével, melyet klasszikus orjaleves előz meg, a sort pedig zserbó zárja, de pohárkrém formában!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több édes krém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek