Mit főzzek ma? Vasárnapi klasszikusok picit másképp

Ne féljen senki, hogy kimarad a húsleves, mert nem, de ezúttal palacsintabetét kerül bele, amit csak imádni lehet, a főfogás rántott hús pedig kap egy kínai svungot. A harmadik marad a klasszikus máglyarakás!

Mai ajánlatunk hű lesz a vasárnapi hagyományokhoz, de kicsit mégis eltér a megszokottól, mert a leves és a főétel is kap egy kis csavart. A desszert viszont klasszik!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsételért katt ide!

DESSZERT

Még több édesség itt!

Legújabb receptek

Diótorta vaníliakrémmel

Puha, légies piskóták és gazdag vaníliakrém alkotják ezt a retró diótortát, amelynek nosztalgikus íze egyszerűen utánozhatatlan. Születésnapra, ünnepre, de akár egy nagyobb ...

Csokis babka

Izraeli kalács, más néven babka: ez a márványosan hipnotikus, gazdag csokikrémmel csavart kalács nem hiányozhat a húsvéti asztalról. Manapság divatos mindenféle izgalmasan újító ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Székely tészta

A receptet az anyósomtól kaptam. Megkérdezésemre csak annyit tudott mondani, hogy kb. 30 évvel ezelőtt kapta egy barátnőjétől. Az ő édesapja volt talán székely ember.

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!