Mit főzzek ma? Uborkaleves, chili con carne és sült szőlő hökkent meg
Együnk könnyed levest uborkával, hogy ne legyen nagyon tele a gyomor, együnk chilis babot utána, hogy azért ne éhezzünk túlzottan, és együnk sült szőlőt kecskesajtos pirítóson, hogy legyen valami különlegesen édes is a végén.
Különleges, kifinomult, talán meghökkentőnek is mondhatnánk: ilyen szavakra lelhetünk, ha megpróbáljuk körülírni az uborkaleves, chilis bab és sült szőlős pirítós hármasát.
LEVES
hideg levesek
Nyári hőségben a legjobb választás egy hideg uborkaleves, melyet sima és vegán tejföllel is el lehet készíteni, minél sűrűbbre készítjük, annál jobban laktat és nem is kell más ...
Még több hideg leves itt!
FŐÉTEL
chilis bab
Nagyon finom egytálétel, igazából csípősnek kell lennie. Az eredeti recept szerint marhahússal készül, de a hosszú főzési idő miatt eltértem tőle. De már pulyka felsőcombból is ...
Még több chilis bab itt!
DESSZERT
gyümölcsös tapas
Ez a recept tökéletes, ha egy kicsit különlegesebb csemegével szeretnénk meglepni magunkat vagy vendégeinket. A könnyed, sós kecskesajtkrém snidlinggel és citrommal fűszerezve nagyon jól ...
Még több gyümölcsös tapas itt!