Töltött-rántott olajbogyó, paradicsomos tészta vodkával bolondítva és leves tésztából pikk-pakk összedobható almás galette kerül az asztalunkra. Gyors, húsmentes és tápláló fogások:
ELŐÉTEL
sült zöldség
A sült olajbogyó, azaz Olive all’Ascolana a kelet-olaszországi Le Marche régióból származik, és egy szuper antipasti. Az olívabogyót hagyományosan húsos töltelékkel töltik meg ...
Még több sült zöldség itt!
FŐÉTEL
paradicsomos tészta
Igazából egy egyszerű paradicsomos tésztáról van szó, amit a vodka tesz különlegessé. Mi a tejszínt leváltottuk kókusztejszínre a plusz ízekért és, hogy a tejérzékenyek is ...
Még több paradicsomos tészta itt!
DESSZERT
almás süti
Amint beköszönt az ősz, minden héten készül valamilyen almás süti. Most egy galettet készítettünk, ami pikk-pakk elkészül a leveles tészta miatt.
Még több almás süti itt!