Mit főzzek ma? Aranyvasárnap zöldségleves, töltött dagadó és kókuszgolyó készül

Aranyvasárnap egy magyaros-hagyományos, de nagyon szerethető menü készül.

Mielőtt meggyújtanátok az utolsó gyertyát is a koszorún, falatozzatok egy jót. Ebédre egy gazdag, gombás zöldségleves, töltött dagadó és kókuszgolyó készül.

LEVES

Még több zöldségeves itt!

FŐÉTEL

Még több töltött dagadó itt!

DESSZERT

Még több kókuszgolyó itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek