Előételnek magyaros gombaleves, főételnek omlós, ropogósra sült kacsahús, desszertnek pedig narancsos lustasüti kerül az asztalra.
LEVES
gombaleves
Klasszikus magyaros gombaleves vajgaluskával
Habár napjainkban, ha a gomba leveshez való felhasználásáról van szó elsőként egy sűrű, tejszínes krémlevesre gondolunk, nagy hiba elfeledni azt a klasszikust, mely a gombától, ...
FŐÉTEL
kacsasült
Ropogós, omlós, sült kacsacomb - Vicikótól
Nálunk minden Karácsonykor ez a menü. Nagyon szeretjük a kacsát. Addig-addig kísérleteztem a sütéssel, míg rájöttem erre a módszerre. Ahogy írtam a receptben, teljesen kisül a ...
DESSZERT
gyümölcsös süti
Narancsos lustasüti
Nemrégiben Athénban jártam, és ha már ott voltam, benéztem egy főzőiskolába, ahol többek között ezt a sziruptól cuppogó, isteni pudingos sütit készítettük el. Ha Te is szereted a ...