Mit főzzek ma? Thai kókusztejes-currys csirkeleves, szójaszószos tofu és japán palacsinta vár

Mai menüsorunkal a keleti ízek nyomába eredünk. Készítsétek el ti is a fűszerektől kirobbanó levest és egytálételt, majd zárjátok egy habkönnyű desszerttel.

Idézzük meg a Távol-Kelet egyedülálló ízvilágát közösen. A thai kókusztejes-currys csirkeleves, a szójaszószos tofu és a pillekönnyű japán palacsinta csak arra vár, hogy elkészítsd őket.

LEVES

Még több ázsiai leves itt!

FŐÉTEL

Még több zöldséges egytálétel itt!

DESSZERT

Még több különleges palacsinta recept itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek