Mit főzzek ma? Tejfölös karfiolleves, csirkefajitas és színes panna cották parádéznak a tányérodon

Szívet és lelket is melengetnek mai fogásaink. Tejfölös karfiollevesünk a régi idők ízeit idézi, a második fogás fűszerességével repít el nemzetközi tájakra, a desszertünk pedig olyan szivárványos pannacotta-flotta, amilyet még nem pipáltál!

Fantasztikus fogásokat készítettünk össze nektek mai receptválogatásunkkal:

LEVES

Még több karfiolleves itt!

FŐÉTEL

Még több fajitas itt!

DESSZERT

Még több panna cotta itt!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így teleltesd a leandert, ha kevés a helyed

Tavasszal gyakran csábulunk el egy-egy mediterrán növény beszerzésére a kertészetekben, köztük a színpompás leanderére is. Kora ősszel nincs is még baj vele, viszont a hűvös idő beköszöntével gyorsan helyet kell találni számára, hogy ne pusztuljon el. Nem kell rögtön télikertet telepíteni, mutatjuk, mi jelent megoldást!