Ebédre készüljön mindenféle finomság. Nevesen: tejfölös karalábéleves, klasszikus pásztortarhonya és légies madártej.
LEVES
karalábéleves
Tejfölös karalábéleves zöldségekkel és vajgaluskával
A nyár zsengéje és a mi gyengénk, itt a karalábé! Roppanós, lédús, és a pucolt zöldségen kívül a levele is fogyasztható, sőt díszítőelemnek is zseniális, ne hagyjátok ki!
FŐÉTEL
pásztortarhonya
Pásztortarhonya a konyhából
Az eredeti pásztortarhonya bográcsban készül, de ha a konyhában, a tűzhelyen készítjük, akkor is garantálhatjuk a szuperfinom vacsorát!
DESSZERT
madártej
A tökéletes madártej
A madártej, azaz ile flottante (ejtsd: il flottant) egy francia ihletésű édesség, jelentése: úszó sziget. Lágy és krémes tejsodó, amin puha és könnyed habgaluskák úszkálnak. Hidegen ...