Mit főzzek ma? A tavasz ízeit hozzuk el nektek

Hétfői ajánlatunkba tavaszi alapanyagokból válogattunk. Használjuk ki, hogy napról napra nagyobb a friss gyümölcs- és zöldségkínálat.

A mai "Mit főzzek ma" összeállításunkban újhagymalevest hoztunk spárgás pitével és epres sütivel.

LEVES

Mentás újhagymaleves petrezselymes grízgaluskával

Recept itt!

Még több hagymaleves itt!

FŐÉTEL

Tavaszi spárgás tart

Recept itt!

Még több sós pite itt!

DESSZERT

Villámgyors epres galette

Recept itt!

Még több epres pite itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Top 9 krémesen majonézes tojás és saláta az ünnepekre

A majonézes salátáknál illetve a krémes tojásételeknél semmi nem egészíti ki jobban a rántott pontypatkót és a különféle ünnepi húsokat, ez tény. Ne hezitáljunk, az év végén igenis megérdemeljük a gazdag, tunkolni valóan majonézes finomságokat, sőt, ha szeretjük, csípősen pikánssá is tehetjük őket!

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...