Mit főzzek ma? Padlizsánkrémlevest, csirkés tabbouleh-t és málnás jégpopot kínálunk

Könnyed, nyárias ízek és receptek mára is, csak nektek. Jó étvágyat, jó pihenést!

A mai leves egy rendhagyó krémleves padlizsánból, őt egy light-os, közel-keleties saláta követi opcionális csirkével, majd egy extra jégkrém érkezik málnával.

ELŐÉTEL

Még több krémleves itt!

FŐÉTEL

Tabbouleh citromos csirkével

A tabbouleh az arab világ egyik közkedvelt salátája, ahány forrás, annyi eredetmegjelölés, de a legtöbb hivatkozás arra utal, hogy Libanonból származik ez az egyébként tradicionálisan ...

Még több bulgursaláta itt!

DESSZERT

Málnás-chiamagos jégpop

Ha nyár, akkor fagyiszezon és persze óriási gyümölcsválaszték - szóval egyszerűen muszáj fagylaltot készíteni. Mi most egy málnás-banános-chiamagos, vegán jégpopot hoztunk nektek, ...

Még több gyümölcsfagyi itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...