Mit főzzek ma? Szombaton gombaleves, piros csirke és nutellás süti készül a konyhában

Szombaton kicsit több időnk van a kísérletezésre, így akár bevallhatunk olyan finomságokat is, amelyeket eddig még nem készítettünk el. Jöjjön egy ilyen menü!

A hétvége első fogása potobello gombaleves, a második egy különleges achiotés piros csirke, a desszert pedig egy mennyei mogyoróillatú nutellás süti.

LEVES

Portobello gombaleves

Ha ősz, akkor gombaszezon, ilyenkor gombaleves nélkül nem telhet el egy hét! A nagyfejű barna csiperke, más néven portobello gomba a kedvencünk, és egyben a legjobb fajta ...

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Achiotés piros csirke

Illatos, csodaszép, ízletes, ez a három szó biztosan illik erre a fogásra, és csak egy edény kell hozzá! Az elkészítés előtt olvassátok el ezt a cikket, ha pedig nem sikerült achiote ...

Még több húsétel itt!

DESSZERT

Mogyoróillatú nutellás süti

Egy korábban bártenderkén dolgozó gasztroblogger receptje ihletésére készült ez a süti, aki az alkoholos édességek megszállottja. Folyamatosan azon agyal, melyik sütihez milyen alkoholos ...

Még több sütemény itt!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...