A hétvége első fogása potobello gombaleves, a második egy különleges achiotés piros csirke, a desszert pedig egy mennyei mogyoróillatú nutellás süti.
LEVES
gombaleves
Portobello gombaleves
Ha ősz, akkor gombaszezon, ilyenkor gombaleves nélkül nem telhet el egy hét! A nagyfejű barna csiperke, más néven portobello gomba a kedvencünk, és egyben a legjobb fajta ...
FŐÉTEL
fűszeres húsok
Achiotés piros csirke
Illatos, csodaszép, ízletes, ez a három szó biztosan illik erre a fogásra, és csak egy edény kell hozzá! Az elkészítés előtt olvassátok el ezt a cikket, ha pedig nem sikerült achiote ...
DESSZERT
brownie
Mogyoróillatú nutellás süti
Egy korábban bártenderkén dolgozó gasztroblogger receptje ihletésére készült ez a süti, aki az alkoholos édességek megszállottja. Folyamatosan azon agyal, melyik sütihez milyen alkoholos ...