Ezen a novemberi szombaton az isteni shimejigombás tésztát svéd, húsos sárgaborsóleves előzi meg, az utolsó fogás pedig madártej lesz.
LEVES
különleges levesek
Artsoppa - svéd sárgaborsóleves
Pofonegyeszerű, sűrű, laktató leves, Svédországban nagyon népszerű. Kicsit olyan, mint a sárgaborsó főzelék, kicsit, mint egy sűrű lencseleves - hidegben gyors és tökéletes ebéd ...
FŐÉTEL
gombás tészta
Shimeji gombás tagliatelle
Biztosan Ti is sokszor elsétáltatok már a shimeji gomba mellett, gondolván "hú, de furán néz ki, biztos nem finom", és inkább megvettétek a jó öreg csiperkét, pedig, tényleg az egyik ...
DESSZERT
madártej
Madártej 1.
Valahogy a madártejnek az én családomban nem volt nagy hagyománya. Egyetlen alkalomra emlékszem, amikor Édesapám készített és nagyjából itt véget is ért pályafutása nálunk. Talán ez ...