Mit főzzek ma? Szezonális ajánlatunk vasárnapra

Nem tudod, mi legyen a mai menü? Vagy szeretnél ihletet meríteni az összeállításhoz? Nézd meg ezeket a finomságokat, és irány a konyha!

A mai "Mit főzzek ma" cikksorozatunkban a szezonalitásra koncentrálunk, spárgakrémleves hoztunk pácolt tarjával és epres mille-feuille-jel.

LEVES

Zöldspárgakrémleves Katharosz konyhájából

Recept itt!

Még több spárgakrémleves itt!

FŐÉTEL

Pácolt tarja savanyúkáposzta-ágyon

Recept itt!

Még több tepsis hús itt!

DESSZERT

Epres mille-feuille

Recept itt!

Még több leveles süti itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...