Mit főzzek ma? Szezonális ajánlatunk vasárnapra

Nem tudod, mi legyen a mai menü? Vagy szeretnél ihletet meríteni az összeállításhoz? Nézd meg ezeket a finomságokat, és irány a konyha!

A mai "Mit főzzek ma" cikksorozatunkban a szezonalitásra koncentrálunk, spárgakrémleves hoztunk pácolt tarjával és epres mille-feuille-jel.

LEVES

Zöldspárgakrémleves Katharosz konyhájából

Recept itt!

Még több spárgakrémleves itt!

FŐÉTEL

Pácolt tarja savanyúkáposzta-ágyon

Recept itt!

Még több tepsis hús itt!

DESSZERT

Epres mille-feuille

Recept itt!

Még több leveles süti itt!

Legújabb receptek

Rakott spenótos palacsinta

Dupla spenóttal (a tésztába és a töltelékbe is kerül), rengeteg sajttal és még több besamelmártással csábít jóllakásra ez a rakott palacsinta. A friss zöld levelekből egyszerű, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!