Kicsit hagyományos, kicsit újító: idén az ünnepi menü halászléből, sült kacsából és mákos palacsintából áll. Jó étvágyat!
LEVES
Szegedi halászlé filézett halakból
A halászlé főzés nálunk családi hagyomány, amit mindig bográcsban készítettünk gyerekkorom óta. Szegediesen készítjük több féle halból, és belsőségekből. Került bele ponty, ...
Még több halászlé itt!
FŐÉTEL
Sült kacsacomb és kacsamell tökéletesen elkészítve
A kacsamell sütése kisebbfajta kihívást okozhat, ezzel a recepttel viszont megmutatjuk, hogy egyáltalán nem ördöngösség a tökéletes, szaftos rozé kacsamell és a ropogós kacsacomb ...
Még több kacsasült itt!
DESSZERT
Mákosguba-palacsinta
Kedvenc ünnepi édességünk palacsintaformát öltött, és meg kell hagyni, igencsak jól áll neki ez a sikk. Mákos tészta, gazdagon vaníliás töltelék és enyhe citromos aroma teszi igazán ...
Még több mákos palacsinta itt!