Mit főzzek ma? Szárzellerkrémleves, babos csirke és almás csiga csillapítja éhséged

Indítsuk az ebédet egy könnyed, de laktató szárzellerkrémlevessel, amit kövessen szaftos, tunkolható, paradicsomos-babos csirkeragu, a sort pedig almavajjal csavart csigák zárják.

A mai ebéd nagyon csapongónak tűnhet, azonban mégis meglepő összhangot képez a zellerkrémleves, paradicsomos csirke és almás csiga triója.

LEVES

Még több zellerkrémleves itt!

FŐÉTEL

Paradicsomos babos csirke

Gyors, egyszerű, és mindössze félóra alatt el is készül. Nagyon szeretjük, hiszen laktató és finom. Friss, ropogós kenyérrel fogyasztjuk.

Még több ragu itt!

DESSZERT

Almavajas tekercsek

A legjobb módja a régi, ráncos almák felhasználásának, ha almavajat készítünk belőlük. Hát még ha ezt a mesésen krémes, enyhén karamellás almavajat kelt tésztás tekercsekbe ...

Még több almás csiga itt!

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...