Mit főzzek ma? Sütőtökös bableves, székelygulyás és rakott palacsinta laktat

A mai menüvel kapcsolatban egy dolog biztos: nem fogunk éhen maradni. Toszkán, sütőtökös bableves, majd székelygulyás, végül rakott palacsinta készül.

Igazán tartalmas ételekkel rakhatjuk ma meg az asztalt: lesz sütőtökös bableves, székelygulyás és rakott palacsinta is.

LEVES

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Székelygulyás

A jó székelygulyás világos rózsaszín színű, a fokhagyma és a kömény kitűnően egészíti ki benne a káposzta kellemesen savanykás ízét. Néhol finomra vágott kaprot is használnak az ...

Még több káposztás egytálétel itt!

DESSZERT

Még több palacsintarakottas itt!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...