Kezdésnek csodás toszkán bableves kerül az asztalra, majd jöhet egy adag ropogós cukkinifasírt, végül pedig olasz almafánk.
LEVES
bableves
Toszkán bableves sütőtökkel és fodros kellel (Zuppa Frantoiana)
Ez a toszkán leves az őszi étkezések megtestesítője, amely kéz a kézben jár az olasz olívabetakarítással, amikor friss, új zöld extra szűz olívaolaj készül. Ezt az ízekben és ...
FŐÉTEL
zöldségfasírt
Reform tökmagos cukkinifasírt
A tehetünk bele más fűszereket is, és ha inkább olajban sütnénk, még pár kanál lisztet, hogy jobban összeálljon.
DESSZERT
töltött fánk
Olasz almafánk
Egy majdnem fánkrecept, az almás karika, más néven bundás alma. Ugye milyen furán hangzik, hogy egy sűrű palacsintatésztába forgatott alma a farsangi fánkok sorába léphet, de nézzetek ...