Ma sem marad senki éhen, hiszen sült karfiolos levessel, nagyon szaftos pásztortarhonyával és krémes citrompitével kínálunk titeket.
LEVES
Sült karfiolos leves
Karfiolból a legfinomabb ételeket akkor készíthetjük, ha jól megsütjük. Ekkor picit veszít a nedvességéből, de belül krémes, kívül roppanós lesz, és a rásült friss és szárított ...
Még több karfiolleves itt!
FŐÉTEL
Az eredeti (és nagyon szaftos) pásztortarhonya
A pásztortarhonya igazi magyar klasszikus, hiszen megvan benne a zsír, hagyma, paprika és hús, tehát minden, ami a magyar szívnek és gyomornak kedves. Persze az sem részletkérdés, hogy ...
Még több pásztortarhonya itt!
DESSZERT
Krémes citrompite
Fanyar töltelékével és omlós tésztájával lehengerlő desszertélményt nyújt a citrompite. Ez szerencsére nem jelenti, hogy sokat kéne vele macerázni: meglehetősen egyszerű az ...
Még több pite itt!