Mit főzzek ma? Sült hagymás padlizsánkrém, mákos tészta és jeges, fahéjas horchata mámorít
Rendhagyó menüsor, a melegre való tekintettel hűs előétellel, édes főétellel, és frissítő hideg itallal desszert gyanánt.
Könnyed és melegben is tökéletes padlizsánkrém, egy nagyon ízletes, menzáról már ismert, de ilyen finoman még soha el nem készített mákos tészta és egy frissitő, rizstej alapú mexikói ital a mai menüsor elemei.
ELŐÉTEL
padlizsánkrém
Padlizsánkrémből sosem elég, készítsd egyből dupla vagy tripla adagban! Sült hagymával még finomabb, mint nyerssel. A hagymát olajon serpenyőben vagy héjában a padlizsán mellett a ...
Még több padlizsánkrém itt!
FŐÉTEL
édes tészta
A mákos tésztához szinte nem is kell recept, olyan egyszerű az elkészítése, persze, ha szeretnénk nemcsak úgy eltrehánykodni a dolgot, hanem tényleg egy ízesen összedobott metéltet ...
Még több édes tészta itt!
HIDEG ITAL
hideg italok
A horchata az egyik legnépszerűbb mexikói üdítő, vagyis agua fresca. Gyakorlatilag egy házi készítésű, hígabb rizstejről van szó, amit fahéjjal és kevés vaníliával édesítenek, ...
Még több hideg ital itt!