Mit főzzek ma? Sült hagymás padlizsánkrém, mákos tészta és jeges, fahéjas horchata mámorít

Rendhagyó menüsor, a melegre való tekintettel hűs előétellel, édes főétellel, és frissítő hideg itallal desszert gyanánt.

Könnyed és melegben is tökéletes padlizsánkrém, egy nagyon ízletes, menzáról már ismert, de ilyen finoman még soha el nem készített mákos tészta és egy frissitő, rizstej alapú mexikói ital a mai menüsor elemei.

ELŐÉTEL

Még több padlizsánkrém itt!

FŐÉTEL

Még több édes tészta itt!

HIDEG ITAL

Még több hideg ital itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha pénzt spórolnátok a bolti kencéken, készítsétek el McMenemy Márk...

Idén ősszel is igen enyhe az idő, így nyugodtan tervezhetünk nagy sétákat és kirándulásokat a szabadba. A természetjáráshoz pedig szendvics is dukál, hiszen egy mindenféle földi jóval megpakolt szendó remek ebéd lehet egy kirándulós napon. Fontos azonban, hogy laktató és tápláló is legyen - szerencsére Márk pont egy ilyen receptet hozott nektek!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek