Mit főzzek ma? Spenótleves, Dubarry-csirke és almás őzgerinc szemelt ki magának

Igencsak izgalmas ízek és alapanyagok várnak ma ránk az alábbi három fogásban: a bablevesbe spenót került bőven, a csirkét Dubarry-módra, karfiollal és rengeteg sajttal sütjük csőbe, míg az almás süti őzgerincben sül készre.

A levesünk könnyedén, zöldségekkel indít, hogy a főételnek szánt Dubarry aztán jobban rákapcsoljon, az egész pedig az almás őzgerincen térjen nyugovóra.

LEVES

Fehér babos spenótleves

Egy gyors vegetáriánus leves. Mediterrán, olaszos ízvilágú. Friss zöldfűszerekkel a legfinomabb és nyugodtan eshetünk túlzásba ezen a téren.

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Még több csőben sült hús itt!

DESSZERT

Még több őzgerinc sütemény itt!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...