Kerüljön ma az asztalra egy isteni sokhagyma-krémleves, egy szaftos bácskai rizses hús és egy különleges welsh cake. Jó étvágyat kívánunk hozzájuk!
LEVES
hagymakrémleves
Készüljetek, mert itt a hagymanirvána! Viszonylag ritkán szoktunk hagymakrémlevest főzni, pedig az egyik legfinomabb levesféle, ha jó minőségű alapanyagokból készítjük el. Most ...
Még több hagymakrémleves itt!
FŐÉTEL
rizses hús
A tökletesen szaftos bácskai rizses hús titka a megfelelő minőségű és mennyiségű zsiradékon, illetve az azon készült pörköltalapon múlik. Persze a legfinomabb és legjobb állagú a ...
Még több rizses hús itt!
DESSZERT
gyümölcsös keksz
A welsh cake gyakorlatilag egy porhanyós tésztájú, édes pogácsa, amit előszeretettek fogyasztanak Wales-szerte. Hagyományosan nyílt lángon, egy nagy öntöttvas lapon készítették (a ...
Még több gyümölcsös keksz itt!