Mit főzzek ma? Sokhagyma-krémleves, legszaftosabb bácskai rizses hús és welsh cakes vár ma

Ínycsiklandozó sokhagyma-krémleves, hagyományos bácskai rizses hús és welsh cake gondoskodik ma arról, hogy ne maradj éhen!

Kerüljön ma az asztalra egy isteni sokhagyma-krémleves, egy szaftos bácskai rizses hús és egy különleges welsh cake. Jó étvágyat kívánunk hozzájuk!

LEVES

Sokhagyma-krémleves

Készüljetek, mert itt a hagymanirvána! Viszonylag ritkán szoktunk hagymakrémlevest főzni, pedig az egyik legfinomabb levesféle, ha jó minőségű alapanyagokból készítjük el. Most ...

Még több hagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

A legszaftosabb bácskai rizses hús

A tökletesen szaftos bácskai rizses hús titka a megfelelő minőségű és mennyiségű zsiradékon, illetve az azon készült pörköltalapon múlik. Persze a legfinomabb és legjobb állagú a ...

Még több rizses hús itt!

DESSZERT

Welsh cakes

A welsh cake gyakorlatilag egy porhanyós tésztájú, édes pogácsa, amit előszeretettek fogyasztanak Wales-szerte. Hagyományosan nyílt lángon, egy nagy öntöttvas lapon készítették (a ...

Még több gyümölcsös keksz itt!

Legújabb receptek

Baileys-es bonbon

Tavaly gasztro ajándéknak készült, de szaloncukor helyett is bátran elkészíthetjük! Nem kifejezetten ügyesség vagy gyakorlat kell hozzá, sokkal inkább türelem.

Kókuszos-dióhabos csiga

A kókuszos sütemények nagy kedvencek nálunk, így ez az egyszerű csiga is. A sütőporos tésztába került némi túró, melytől finom és puha marad pár napig, persze csakis, ha marad ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...